Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri part-time



Multi sunt cei care detin deja un loc de munca si nu mai sunt deloc multumiti de veniturile obtinute. Multi doresc sa isi schimbe cariera sau sa renunte la sefi si sa devina proprii lor sefi. Unii se indreapta catre idei de afaceri full-time si unii raman mai precauti si isi pun in aplicare mici idei de afaceri, idei de afaceri part-time, gradual dezvoltabile.

Iata 4 idei de afaceri part-time care vi se pot potrivi:

1. Idei de afaceri part-time - Confectionare de decoratiuni si ornamente pentru Craciun. Munca handmade este valoroasa si devine geniala atunci cand identificam furnizori avantajosi de materie prima, “retete” utile de confectionare si timpul liber de care avem nevoie pentru a asigura o productie indestulatoare pentru sarbatorile de Craciun. Puteti sa munciti alaturi de cei dragi si sa veniti cu idei cat mai originale, cat mai creative.

2. Idei de afaceri part-time - Croitorie. Cei care detin talent si indemanare pot presta servicii de croitorie in timpul liber si la domiciliul personal. Acestea sunt idei de afaceri part-time, idei de afaceri mici si profitabile si potrivite pentru cei cu specializare si pasiune pentru acest domeniu inca la cerere.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


3. Idei de afaceri part-time - Gradinarit. Exista multe persoane care detin casa si curte cu gradina si care nu au la dispozitie si timpul pentru a-si ingriji gradinile. Promovati-va serviciile in mediul online, prin intermediul prietenilor si rudelor si aveti toate sansele de a va petrece o parte din timpul liber cu o activitate simpla si foarte banoasa. Sunt idei de afaceri part-time, profitabile, idei de afaceri potrivite pentru cei care doresc sa invinga criza fara rusine de munca.

4. Idei de afaceri part-time - Pictura. Multi au talent la pictura si nu reusesc sa isi valorifice munca si multi nu au pic de talent si reusesc cumva sa isi vanda piesele considerate a fi arta. Oricine detine pasiune in acest domeniu poate sa se indrepte catre un curs de arta si sa isi dezvolte indemanarea, pentru ca mai apoi sa incerce sa patrunda intr-un domeniu fertil si inca nesaturat.

Obiectele de arta se comercializeaza la preturi avantajoase si din pictura se pot naste numeroase idei de afaceri part-time, idei de afaceri nascute din hobby-uri sau care vor deveni hobby-uri de viata.

Tags: 4 idei de afaceri part-timeconfectionarea de decoratiuni si ornamentehandmadecroitoriegradinaritpicturahobby


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

4 idei de afaceri part-time
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"