Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liviu Dragnea: Presedintele incita la violenta si la dezordine sociala



Vicepremierul Liviu Dragnea ii sugereaza presedintelui Traian Basescu sa fie mai retinut in declaratiile sale publice, intrucat "incita la violenta si la dezordine sociala", noteaza Agerpres.

Presedintele Traian Basescu a informat marti seara ca refuza sa semneze scrisoarea cu FMI daca ea va include "electorata" si o singura formulare referitoare la cresterea accizei la benzina si motorina. De asemenea, acesta a mai declarat ca va chema oamenii in strada pentru a se apara de aceasta marire a accizei.

"Domnul Basescu vad ca incita si la violenta, la dezordine sociala. Il astept. De abia astept sa cheme lumea in strada. O chemam si noi si poate transam lucrurile acolo, sa nu creada ca ne sperie. Am inteles ca vrea sa cheme ca sunt multi bani pentru dezvoltare, ca tot o spune cu nume si prenume. Vreau sa aduc aminte ca atunci cand a taiat salariile si pensiile, exact in acei ani, bugetul de la Ministerul Dezvoltarii era mult mai mare decat este acum.

Deci toate argumentele dumnealui si atacul pe esalonarea ratelor la cetateni are in spate supararea dumnealui legata de un posibil scor pe care PMP il poate lua. Eu i-as sugera sa fie putin mai retinut. Presedinte sa cheme la dezordine sociala, eu nu cred ca s-a mai vazut in stat democratic, ca tot vorbea de statul de drept", a informat Liviu Dragnea miercuri dimineata, la Intercontinental, inainte de a participa la o reuniune interguvernamentala, citat de Agerpres.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


"Va asigur ca sunt doua lucruri pentru care nu voi semna scrisoarea cu Fondul: daca apare o singura formulare legata de cresterea accizei la benzina si motorina pentru ca inseamna 42-43 de bani la fiecare litru, bani de care bugetul nu are nevoie, au nevoie insa Dragnea si Ponta sa arunce catre baronii locali inainte de europarlamentare. Va asigur ca voi face ce n-am facut de cand sunt, pentru ca stiu ca e o mare minciuna, eu ii voi chema pe romani sa se apere in strada in mitinguri pentru ca eu pot demonstra si am demonstrat ca nu e necesar, este un abuz, una este sa nu ai bani in buget sa iei niste masuri cum s-au luat in 2010, alta e sa ai banii ca efect al macrostabilizarii si sa impui o taxa ticaloasa. Daca imi apare in scrisoare aceasta electorata categoric refuz semnarea scrisorii pentru ca ea de asemenea este necinstita", a spus Basescu la B1 TV, citat de Agerpres.


sursa: Agerpres

Tags: acciza benzinamajorare acciza motorinascrisoare fmidezordine sociala


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Liviu Dragnea: Presedintele incita la violenta si la dezordine sociala
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Interviu cu Avocat Ana-Maria Borz: Ce trebuie sa stim despre litigiile de munca

de Adela Simonescu
Cat de mult dureaza un litigiu de munca? Cat ma costa? Unde gasesc un avocat specializat pe dreptul muncii si ce presupune colaborarea cu...
Resurse juridice
Citeste mai departe

Se egalizeaza varsta standard de pensionare pentru femeile si barbatii din avocatura

Propunerea legislativa privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale avocatilor a fost adoptata luni de Senat, in calitate de...
Resurse juridice
Citeste mai departe

Interviu cu Avocat Ana-Maria Borz: Cand apeleaza angajatii la avocati

de Maria Nicutar
Putini stiu cat de multe responsabilitati detin angajatorii si cat de expusi sunt amenzilor si altor sanctiuni instituite de inspectorii de...
Resurse juridice
Citeste mai departe

Angajatorii care nu respecta legea risca litigii de munca destabilizatoare pentru intreaga companie

de Adela Simonescu
"As vrea sa sanctionez salariatul cu reducerea salariului pe o perioada de un an de zile, cu minim 25% din salariu." "As dori ca...
Resurse juridice
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."