Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai bani putini? Iata 4 idei de afaceri online profitabile



Care sunt afacerile in voga in prezent? Cu siguranta discutam despre afacerile online, mediul online fiind locul prielnic pentru dezvoltarea rapida si eficienta a unor proiecte cu potential mare de profitabilitate.

Iata si 4 dintre cele mai profitabile idei de afaceri online, conform:

Magazin online de produse farmaceutice.
Produsele farmaceutice si remediile naturiste reprezinta doua dintre tipurile de produse care detin rata de incasari cu adevarat puternica. Daca vom combina confortul de a primi produsele la usa locuintei cu un raport calitate-pret avantajos, sansele de succes sunt mari.

Librarie online
Chiar daca exista un nivel inalt de competitie, librariile online reprezinta afaceri deosebit de profitabile. Factori decisivi pentru succesul acestei afaceri: calitatea planului de afaceri, contractele bine negociate cu editurile colaboratoare, interfata prietenoasa si calitatea strategiilor de promovare a serviciilor de comert online.

Photo Stock Website
Fotografiile de calitate reprezinta si ele produse pe care le achizitionam din ce in ce mai des. S-a dus de mult era in care orice poza de pe Google era buna de folosit. De cativa ani, drepturile de autor au devenit o instanta pe care nu o mai neglijam si datorita carora, fotografii profesionisti pot obtine venituri serioase din munca lor.

Capitalul de care avem nevoie pentru a pune pe picioare o astfel de afacere? Minim 5000 de euro si o echipa de programatori, designeri si graficieni.

Blogging. Blogging-ul deja se bucura de o istorie profitabila in mediul de afaceri. Nu putini sunt cei care si-au demarat mici afaceri in acest domeniu si astazi se bucura de profituri considerabile. Aceste idei de afaceri online sunt profitabile in masura in care se ofera consecventa si continut atractiv pentru audienta tinta.

Tags: idei de afaceri onlinebani onlinecum sa faci bani onlineidei de afaceriafaceri profitabile


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ai bani putini? Iata 4 idei de afaceri online profitabile
Rating:
Nota: 4.5 din 10 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"