Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole profitabile cu arbusti fructiferi!



Afacerile agricole sunt din ce in ce mai atractive pentru romanii care detin teren agricol si doresc sa il valorifice si pentru romanii care intentioneaza sa isi investeasca banii in acest domeniu fertil. Una dintre cele mai profitabile activitati este cea de cultivare a arbustilor fructiferi in sistem ecologic.

In aceasta categorie includem si activitatile de cultivare a afinelor, catinei, capsunului, zmeurei, murului, smochinului, socului, coacazului, trandafirului de dulceata, agrisului sau cornului. Toate sunt culturi pentru care exista cereri din ce in ce mai mari, atat pe piata interna cat si peste hotare. Sa nu neglijam faptul ca multi dintre producatorii romani aleg sa isi ofere productia la exterior, in cautare de preturi mai avantajoase.

Aceste afaceri agricole cu arbusti fructiferi cultivati in sistem ecologic se potrivesc celor care doresc sa obtina profit de pe urma unei activitati relativ simple. Discutam despre arbusti care se inmultesc usor, intra rapid pe rot si au pretentii extrem de moderate fata de factorii de mediu.

De asemenea, un avantaj major pentru cei care doresc sa se implice in aceste afaceri este si faptul ca discutam despre arbusti cu fructe ce detin o valoare nutritita si terapeutica foarte ridicata.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


In plus, persoanele care doresc sa se implice in aceasta activitate au marele avantaj de a fi nevoiti sa investeasca sume mici de bani pentru start-up, pentru demararea afacerii. Cu o investitie de 150 de euro putem detine o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

De asemenea, sa luam in calcul si faptul ca pentru cei care se decid sa se implice in cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic exista sansa de obtinere de fonduri europene nerambursabile pana in anul 2013.

Per total, discutam despre o activitate extrem de profitabila pentru cei care doresc sa isi valorifice terenurile agricole in 2012, 2013 si nu numai. Nu uitati ca piata de desfacere este in continua crestere!

Tags: arbusti fructiferiafaceri agricoleafaceriafaceri agricole profitabile


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Afaceri agricole profitabile cu arbusti fructiferi!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"