Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea melcilor pentru profit serios!



Cresterea melcilor comestibili devine una dintre cele mai atractive activitati pentru romanii cu spirit antreprenorial. Este vorba despre o afacere cat se poate de profitabila, o afacere care aduce in discutii cateva elemente de reticenta care cer solutionare.

In primul rand, trebuie sa realizam faptul ca romanii nu consuma carne de melc in mod constant. Nu putem discuta despre o popularitate atat de mare in randul romanilor, ci despre o oarecare reticenta in consumul de escargot.


In aceste conditii, numerosi producatori de escargot iau decizia de a-si trimite productia peste hotare, acolo unde exista cereri mai mari pentru carnea de melc, acolo unde preturile sunt mult mai avantajoase. Trebuie sa subliniem si faptul ca exista si in Romania un nivel de cerere pentru escargot, insa unul mult sub nivelul altor tari europene.

Mai mult, este de subliniat faptul ca in Romania exista numeroase firme specializate pe colectarea productiilor de melci comestibili pentru export direct. Cu alte cuvinte, toate dificultatile legate de procesul de export sunt preluate de aceste firme cu experienta in domeniu.

In acelasi timp, romanii cu avant antreprenorial se decid sa valorifice aceste afaceri profitabile si datorita faptului ca discutam despre o activitate nesofisticata. Cu ajutorul informatiilor potrivite, oricine poate deveni proprietarul unei ferme de melci. Mai mult, melcii se cresc singuri si aceasta activitate nu cere prezenta continua in crescatorie.

De asemenea, mai luam in calcul si faptul ca discutam despre cereri mici de escargot in Romania, insa acestea sunt in crestere. Cu alte cuvinte, discutam despre oportunitati reale de profitabilitate pentru afacerile in domeniul cresterii melcilor in viitorii ani.

Mai mult, cei care viseaza de porneasca o afacere bazata pe cresterea melcilor au la dispozitie sansa de a obtine fonduri europene pentru aceasta activitate eligibila.

Per total, discutam despre o afacere cu numeroase sanse de dezvoltare si de obtinere de profituri cat se poate de atragatoare.

Cei care doresc sa afle toate informatiile referitoare la cresterea melcilor si consolidarea unei afaceri profitabile in acest domeniu au la dispozitie un ghid realizat de un expert din domeniu. Ghidul este disponibil aici!

Tags: cresterea melcilorferma de melciafaceriafacereafacere melciafacere escargot


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cresterea melcilor pentru profit serios!
Rating:
Nota: 4.13 din 4 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"