Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 sfaturi pentru lansarea unei campanii de advertising de top



Advertising-ul ne aduce banii de care avem nevoie intr-o lume inundata de produse si servicii de-o varietate inestimabila. Adevarul este ca oricat de bune ar fi aceste produse sau servicii, fara advertising, unele nu reusesc sa faca saltul de la simple modalitati de profit la cifre reale care sustin afaceri profitabile. Totul sta in advertising si in lansarea inteligenta a unei campanii care sa reuseasca sa aduca sub ochii audientei produsul potrivit, la momentul optim si la locul perfect adaptat specificului ei.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta in conceperea si in lansarea unei campanii de advertising de top:

1. Advertising-ul costa mult. Nu va asteptati la cheltuieli marunte si nici nu incercati sa faceti rabat de la calitate. Daca tot cheltuiti un ban, cheltuiti-l pana la capat si alaturi de profesionisti care va pot ajuta in obtinerea rezultatelor de care aveti nevoie.

2. Advertising-ul are nevoie de audienta potrivita. Prea multe campanii de advertising sunt de-a dreptul excelente, insa nu se adreseaza cui ar trebui sa se adreseze.

Dovada principala sta in faptul ca nu utilizeaza tonul si maniera potrivita in comunicare, nu utilizeaza culorile adecvate, imaginile si simbolurile care sa proiecteze o memorabilitate profitabile in mintea clientilor. Cooptati marketerii alaturi de care ati lucrat pana in acest moment pentru a lucra alaturi de advertiserii care va vor pune la punct pana in cel mai mic detaliu campaniile de advertising.

3. De asemenea, campaniile de advertising se concentreaza, deseori, pe canalul ales in mod defectuos. Tot marketerii va pot spune daca se merita sa investiti in advertising in mediul online, in cadrul retelelor de socializare, in mediul offline, in cadrul canalelor de televiziune, la radio samd. Trebuie sa va asigurati ca va lansati mesajele in locurile in care exista cea mai mare sansa de a va gasi audienta pe care o tintiti.

4. Nu in ultimul rand, campaniile de advertising trebuie testate si evaluate. Intotdeauna trebuie sa va testati potentialul de reusita a unei campanii de advertising inainte de a o lansa si apoi, dupa ce a fost lansata ea trebuie evaluata cu bunul sau mers. Veniti cu informatii legate de modul in care a fost primita, de modul in care a fost perceput mesajul transmis, de modul in care a influentat nivelul vanzarilor si bunul mers al afacerii.

Tags: lansare campanieadvertising de topafaceri profitabileaudientainvestitiimediul online


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

4 sfaturi pentru lansarea unei campanii de advertising de top
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"