Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii pot depune online cererile de plata pe suprafata Bucuresti



Aplicatia de depunere online a cererilor de platape suprafata- IPA online - este disponibilapentru fermieri, incepand de luni, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA).

Pe baza unui nume de utilizator si a unei parole de acces furnizate de APIA, fermierul acceseazaIPA online si completeazaelectronic declaratia de suprafata.

'Unul dintre avantajele utilizarii IPA online constain faptul cafermierul nu mai are nevoie de harti pe hartie. Mai mult, in urma digitizarii parcelei, sistemul masoarasi afiseazasuprafata digitizata, si, pentru a verifica localizarea corectaa parcelei, solicitantul poate utiliza un instrument de masurat', potrivit datelor furnizate de APIA.

Dacafermierul nu este sigur de localizarea parcelei, se poate deplasa in teren pentru a identifica anumite elemente de reper. Ulterior, cu aceastadeclaratie de suprafata, completataelectronic si tiparita, fermierul se prezintala Centrele APIA pentru depunerea cererii de plata.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


De asemenea, alaturi de declaratia de suprafata, fermierul trebuie sacompleteze un formular cu date de identificare ale exploatatiei si o anexain care bifeazaschemele/masurile de sprijin solicitate. Pentru fermierii care au depus cereri in anii precedenti, formularul de identificare este pretiparit, fiind actualizat doar dacaau aparut modificari fatade datele anterioare.

Campania de depunere a cererii de platapentru schemele/masurile de sprijin pe suprafataSAPS 2010 se deruleazain perioada 1 martie - 17 mai 2010, insadeclaratia de suprafatase poate deja completa electronic prin accesarea IPA online.

In 2009, peste 400 de fermieri au completat cereri online pentru plata pe suprafata.

Peste 1,12 milioane de cereri, pentru o suprafatade 9.513.836 hectare, au fost depuse in intervalul 2 martie - 9 iunie 2009, in scadere cu aproximativ 9.000 de cereri, desi suprafata pentru care s-a solicitat sprijinul financiar a crescut cu peste 120.500 hectare.


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Fermierii pot depune online cererile de plata pe suprafata Bucuresti
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Pastrati-va reputatia in mediul online

de Www.ideideafaceri.ro
Prezenta online este obligatorie in mediul de afaceri, fara de care firma dvs. "nu exista". Trebuie pastrata o reputatie favorabila pentru a ne creste...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Sumar Seminar Online - Granturi POS DRU 2010

de Organizator: Rentrop & Straton
Generalitati In luna iunie a acestui an sunt programate o serie de apeluri de proiecte pentru principalele scheme de finantare tip grant ale POS...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Fermierii pot depune online cererile de plata pe suprafata Bucuresti

Aplicatia de depunere online a cererilor de platape suprafata- IPA online - este disponibilapentru fermieri, incepand de luni, a anuntat Agentia de...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Cum sa speculezi tendintele pe timp de criza, utlizand directii date de altii?

de Cristina Zgheran
Cum sa speculezi tendintele pe timp de criza, utlizand directii date de altii?Guideline-Uri pentru piata financiar-bancare. Sunt inca directii si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"