Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consultanta nelimitata pe probleme de contabilitate si fiscalitate



Viata e scurta. Merita traita din plin. Merita sa poti sa pleci de la birou cu inima usoara fiindca stii ca ai luat cele mai bune decizii. Merita sa poti sa pleci de la birou si sa stii ca nu duci acasa probleme si neclaritati. Merita sa poti sa vii la birou cu drag si cu entuziasm. Dar asta nu se prea intampla uneori. Anticipezi greutatea activitatilor din agenda de zi. Si noi facem la fel.

Profesionistii din contabilitate si fiscalitate au un portal dedicat: PortalFiscalitate.

Le poti transfera oricand catre specialistii platiti sa iti rezolve problemele. Astazi nu mai stam la discutii cu propriile dileme. Le dam oamenilor de pe PortalFiscalitate. Sunt aici oricand avem nevoie iar raspunsurile lor sunt mai mult decat edificatoare.

Am putea spune ca un singur raspuns oferit la momentul potrivit poate sa valoreze mai mult decat salariul pe 3 luni. Si nu am gresi deloc. Dar accesul la PortalFiscalitate nu costa asa de mult, nicidecum.

Preturile sunt mai mici, desi avem contabili si profesionisti din domeniul fiscal care ne spun ca fiecare luna in care folosesc Portalul de Fiscalitate este o luna de miere! Fara griji, fara stres, fara nervi, fara STRES. Am repetat cuvantul “stres” intentionat. Nu este o greseala de tipar.

Este un cuvant pe care vreau sa il scoateti din mintea si din vocabularul dvs. pentru ca meritati o viata linistita. Nimeni nu a zis ca viata de contabil trebuie sa fie grea. Este o rautate sa zici ca fiscalitatea este dificila.

NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

Nu este dificila. Nu este nici macar incalcita. Doar ca este “multa”, cum ar spune un fost sef contabil sub aripa caruia am lucrat acum cativa ani. Si zicea bine. Fiscalitatea este frumoasa, doar sa stii unde sa pui intrebarile. O singura intrebare poate necesita ore intregi de documentare, timp in care tu poti sa te ocupi de lucruri mai importante.

Dar ce te faci cand acele ore de documentare iti revin tot tie? Stres, desigur.

Va oferim ajutorul contabililor care se ocupa cu rezolvarea problemelor pe care timpul si poate specializarea nu va permit sa le bifati la timp.

Va invitam sa aflati ce face Portalul de Fiscalitate pentru dvs., cum va poate usura viata, de ce merita cateva salarii bune, desi este la pret de sarbatoare acum, gratie promotiilor de pregatire pentru luna Martie.

 

Detalii aici. Informatii folositoare pentru toata lumea. Consultanta personalizata. Intrebari si raspunsuri fara ocolisuri, fara stres. 36.000 de intrebari si raspunsuri deja oferite, la care poti avea acces oricand.

 

Simplu. Eficient. Viata e scurta. Nu uitati sa o traiti frumos. Cum spunea Seneca:

 

“Putini sunt aceia care isi oranduiesc viata si lucrurile dupa un plan: ceilalti, la fel ca cei care plutesc pe un fluviu, nu merg, ci sunt purtati... De aceea trebuie sa stabilim ce voim si sa perseveram in aceasta.”


 



Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Consultanta nelimitata pe probleme de contabilitate si fiscalitate
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

Suspendarea CIM din initiativa salariatului si din initiativa angajatorului

de Adela Simonescu
Specialistii in legislatia muncii amintesc in materialul dat publicitatii care sunt cele 6 situatii in care un contract individual de munca se poate...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Scutirea timp de trei ani de la plata impozitului pe salariu pentru tinerii pana in 25 de ani

de Blogul Specialistului
Consiliul Legislativ a aprobat proiectul de lege care prevede scutirea timp de trei ani de la plata impozitului pe salariu in cazul tinerilor cu...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Situatiile financiare pentru 2015 se depun pana la 30 mai 2016

de Blogul Specialistului
Asa cum bine stim,  OMFP 123 din 4 februarie 2016 (OMFP 123/2016) reglementeaza cele mai importante aspecte referitoare la  intocmirea si...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Situatiile financiare care se intocmesc pentru 2015

de Blogul Specialistului
Care sunt situatiile financiare ce trebuie intocmite pentru anul 2015 si ce aspecte trebuie sa retinem la intocmirea acestora? De la bun inceput...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"